Delta Accounting

Delta Accounting

Vi hjälper dig arbeta smart och fokuserat med din kärnverksamhet.

Delta jobbar inte enbart med rekrytering och konsultlösningar, vårt dotterbolag Delta Accounting är en fullservice redovisningsbyrå som jobbar med olika outsourcinglösningar

På Delta Accounting så hjälper vi våra kunder med allt från full outsourcing till enbart lönehantering. Våra kunder sträcker sig från 100 000 kr till 300 miljoner kr i omsättning, så lösningarna och tjänsterna vi erbjuder skräddarsys individuellt.

Som kund hos oss märker ni att ni inte behöver en annan ekonomisk partner. Oavsett om ni behöver hjälp med endast den dagliga bokföringen eller om företaget behöver en ny strategisk positionering så är Delta Accounting er självklara samarbetspartner.

Hör av dig till oss så kan vi se vad vi kan hjälpa just dig med.

Tjänster som vi ofta hjälper våra kunder med

Låt Delta hjälpa er med

Dagliga arbetet – Arbeta fokuserat

När man inte är ett ekonomiproffs kan det dagliga ekonomiska arbetet vara ett stort huvudbry som kommer i vägen för att man ska fokusera på det man bör. Vår personal besitter den fulla kompetensen för att avlasta dina samtliga dagliga ekonomifunktioner på ett säkert, högkvalitativt och prisvärt sätt.

På så sätt kan du fokusera på dina styrkor.

Planering på medelsikt – Arbeta smart

För att kunna arbeta smart måste man ibland sätta upp ramar, regelverk och planer för hur man kan kapitalisera på sina tillgångar. Vi är en grupp dedikerade coacher som hjälper dig med att sätta ihop, arbeta utefter samt följa upp medelsiktsplaner – vare sig det är prognosticering, likviditetsplanering eller resursallokering.

På så sätt säkerställer vi att du kan arbeta smart.

Långsiktighet – Maximera din utdelning

Vi vet att det kan vara svårt att navigera dagens konkurrenslandskap och utforma och exekvera en långsiktig strategi. Vi har därför ett team vana strateger som gärna hjälper dig att sätta ihop och agera utefter en genomtänkt strategi. Din långsiktiga framgång är vår långsiktiga framgång.

På så sätt säkerställer vi din maximala utdelning.

Vision och värderingar

Delta Accountings vision är att skapa en helt ny standard.

Det gör vi genom att leva och andas våra kärnvärden; proaktivitet, omsorg och långsiktighet.

På Delta vill vi skapa positiv förändring i allt vi gör. Vi ökar våra klienters effektivitet och på så sätt skapar ett positivt samhällsvärde.

Vi möjliggör inte endast att våra klienter kan fokusera på det de gör bra men även att de verksamhetskritiska bitarna sköts på rätt sätt. Med oss som samarbetspartner har man en uppsjö av kompetens vid fingerspetsarna och vi kan garantera att vi alltid hanterar er omsorgsfullt och långsiktigt.

Vi strävar samtidigt efter långsiktighet i allt vi gör. Vår framgång har sin grund i vår förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder. Tillsammans skapar vi en hållbar positiv förändring och en ljusare framtid. Det här är bara början av vår resa tillsammans!